Termenii de utilizare și toate documentele la care se face referire în acest document stabilesc termenii și condițiile în care vi se permite să utilizați site-ul nostru web.

Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare. Termenii de utlizare sunt valabili începând cu data de 01.11.2021 Citiți cu atenție acești Termeni de Utilizare. Vă recomandăm să imprimați o copie pentru a o adăuga în arhivele dvs., precum și copii ale versiunililor viitoare ale acesteia, deoarece aceasta va fi actualizată în timp. În cazul în care, din orice motiv, nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare sau nu doriți să aderați la ei, trebuie să nu accesați sau să nu utilizați site-ul nostru.

  1. Detalii despre noi (a) Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, notat în acest document ca MINAC din acest moment înainte, operează website-ul resedinteregale.ro. (b) MINAC este o instituție culturală și de cercetare științifică, cu personalitate juridică, cu gestiune și patrimoniu distincte. Detaliile înființării și a operării noastre pot fi găsite pe website-ul minac.ro.
  2. Responsabilitatea dvs. față de persoanele care accesează website-ul nostru folosind dispozitivul sau conexiunea dvs. la internet. Trebuie să vă asigurați că orice persoană care accesează website-ul nostru de pe computerul sau dispozitivele dvs. sau care are permisiunea sau posibilitatea de a accesa website-ul nostru de pe computerul sau dispozitivele dvs., sau care utilizează conexiunea dvs. la internet, sunt conștiente de acești Termeni de utilizare și de orice alt document menționat în cadrul acestor Termeni și că aceste persoane sunt, de asemenea, de acord să respecte acești Termeni de utilizare. Dacă, din orice motiv, aceste persoane nu sunt de acord cu acești Termeni de utilizare, ele trebuie să nu acceseze sau să utilizeze website-ul nostru și nu trebuie să le permiteți să facă acest lucru.
  3. Detalii proiect. Proiectul resedinteregale.ro – Reședințele Regale de la Marea Neagră: Casele de vis ale Reginelor României, este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN nr. P0197/02.03.2021). Aria Tematică: Patrimoniu Cultural Material, Sesiunea I/2021. Aplicant: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Parteneri: ARHIVELE NAȚIONALE ALE ROMÂNIEI; CENTRUL CULTURAL „DVORECA” – PALACE BALCIC; BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ „I.N.ROMAN” CONSTANȚA, SERVICIUL JUDEŢEAN CONSTANŢA AL ARHIVELOR NAŢIONALE